KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Przedszkole pobiera opłaty za korzystanie z posiłków

Dzienna stawka żywieniowa wynosi:

  • za 3 posiłki 13,00 zł,
  • za 2 posiłki 10,40 zł

Konto bankowe: 41 1030 1508 0000 0005 5110 9002 (żywienie)

Aby nie została naliczona opłata za żywienie w dniu nieobecności dziecka należy zgłosić ten fakt telefonicznie (22 642 77 62) lub mailowo (p427@edu.um.warszawa.pl) do godz. 9.00 danego dnia.

Usprawiedliwianie dotyczy tylko pierwszego dnia nieobecności, pozostałe dni są usprawiedliwiane automatycznie.

Ostateczny termin dokonywania wpłat upływa 10. dnia każdego miesiąca ( tylko w grudniu do 5. dnia).

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole nr 427 "Kraina Radości" w Warszawie
odpowiada: Dorota Karpińska
data: 12-10-2020
wytworzył: Dorota Karpińska
data: 12-10-2020
data: 12-10-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 12-10-2020 - Edycja treści
  • 04-08-2020 - Edycja treści
  • 11-09-2019 - Edycja treści
  • 13-07-2017 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 618